fbpx

Winemaker's Dinner lördag 2 mars med Corsini, Barolo

corsini - Il Forno Italiano - Italiensk restaurang Uppsala

 

Det finns nu bara ett bord kvar till middagen i och med en sen avbokning, först till kvarn gäller!

Tänk dig en middag där varje sip vin berättar en historia, med Nicola från Corsini i Barolo som din guide.

Lördag den 2 mars kl. 18 har du det nöjet. Platserna är få, så det här är din chans att verkligen uppleva något speciellt.

För 1500 kr/person är du en del av denna exklusiva kväll. Här ingår all mat i fyra-rätters menyn och allt vin.

För att lära dig mer om Corsini eller för andra frågor, vänligen läs FAQ eller kontakta oss på [email protected]

Bokningsformulär

Vanliga frågor - FAQ

Ett fåtal gånger om året bjuder vi in en vinproducent som kommer på besök från Italien. Som gäst har du då möjligheten att lära dig om vinmakarens historia, hur livet som vinmakare är och självklart prova en massa goda viner som paras ihop med maträtter. En vinprovning och middag i ett kan man säga.

Podere Ruggeri Corsini, beläget i den pittoreska Langhe-regionen, drivs av det dynamiska duon Loredana Addari och Nicola Argamante. Deras resa började 1995, när de, drivna av en gemensam passion för vin och landsbygden, lämnade sina akademiska karriärer för att förverkliga drömmen om att producera exceptionella viner. Deras engagemang för miljön och kvalitetsvinproduktion speglas i varje flaska. Att lära känna Loredana och Nicola innebär att upptäcka en värld av dedikation, hårt arbete och en djup kärlek till vin. För en mer personlig inblick i deras värld, besök deras hemsida.

Den 2 mars har du chansen att träffa Nicola som kommer att hålla i vinprovningen på Winemaker’s Dinner på Il Forno.

Podere Ruggeri Corsini producerar ett brett sortiment av viner, inklusive traditionella röda viner från Piemonte som Barolo och Barbera d’Alba, samt vita viner och en Langhe Rosato. Deras viner speglar det unika terroiret i Langhe-regionen, med ett fokus på hållbarhet och kvalitet. För en detaljerad beskrivning av deras vinsortiment, besök deras hemsida: Ruggeri Corsini Wines & Vineyards.

Vi kan alltid ordna något för dig med allergier eller annan specialkost. Vi har mycket vegetariskt och veganskt på menyn så är det någon i sällskapet som vill byta rätter eller behöver göra en speciell meny så fixar vi det.

Det är bara att kontakta oss på [email protected] så fixar vi det.

Middagen anordnas i en av de två matsalarna hos oss på Il Forno Italiano i Uppsala, för dig som har varit här förut så är det den nedre matsalen.

Restaurangen hittar du på:
S:t Olofsgatan 8, 753 12 Uppsala

Bildgalleri